Terug

Wij zijn per 1 januari 2020 gesloten

  • Wij zijn gesloten
  • Wij zijn gesloten
  • Wij zijn gesloten

Over Lieva

Lieva Jurkjes, Brenda Gerritsen, Forelgracht 21, 6642ED Beuningen
www.kinderjurken.com 

0031 (0)6 108 33 745 

[email protected] 

KvK 09165826 (onder de naam adcomma)

BTW NL157088546.B01

IBAN NL44INGB0000734197 / BIC INGBNL2A


Wie is Lieva
Lieva is een eigenwijs maar lief meisje dat graag jurkjes draagt. Want jurkjes draag je als er feest is. Dus als Lieva een communie, bruidsfeest, zomerfeest, kerstfeest of een gewone schooldag als feestdag viert dan draagt ze het liefst een jurkje. Want wat is het leuk om een jurkje te dragen. Als je klein bent mag dat iedere dag van jezelf, als je groter wordt is het vaak stoerder (omdat de mode en je omgeving dat zo vinden) om lekker een broek te dragen als meisje. 
Ook wij hebben zo'n Lieva in huis. Inmiddels is ze naar de middelbare school en draagt ze minder vaak jurkjes, maar vroeger liep ze eigenwijs iedere dag in een jurk. Gewoon omdat ze dat het liefst droeg. Bij een echt feest wil ze overigens nog steeds een leuke feestjurk aan.   
Wat ik, Brenda Gerritsen, als moeder miste, was een leuke winkel waar je allemaal uit allemaal gave jurkjes kon kiezen. Ook in de grotere maten. Dus ging ik maar eens kijken of er een mogelijkheid was om dat dan zelf te gaan verkopen. Inmiddels zijn we ruim 5 jaar verder en ben ik van een kleine webshop uitgegroeid tot een bekende webshop als je jurkjes zoekt. Leuk natuurlijk, maar wat ik nog veel leuker vind zijn de geweldige reacties van klanten. Juist omdat ik vind dat jurkjes zo lekker feestelijk voelen, moet je bestelling ook zo voelen. Dus het uitzoeken is een feestje maar daarna wordt het echt een knalfuif. We pakken na je bestelling met veel liefde je jurkjes bestelling in voor je meisje. Mooi ingepakt, natuurlijk een klein cadeautje en een leuke sticker. We toveren graag een lach op jullie gezicht. 

Verdwijnt die lach als het jurkje toch niet zo leuk staat als je hoopte? Dan zorgen we voor een snelle terugbetaling van je bestelling. Als je de volledige bestelling retour stuurt, dan krijg je de kosten van de bestelling én de verzendkosten (van ons naar jou) en eventuele administratiekosten voor achteraf betaling teruggestort. Houd je een of meerdere artikelen uit de bestelling? Dan krijg je alleen de kosten van de rest van de bestelling terug, niet de verzendkosten of eventuele administratiekosten. Je betaalt zelf de kosten van de retourzending (van jou terug naar ons). Dat laatste vinden we vervelend maar daarom geven we bij iedere volgende bestelling wel 5% korting. Daar hoef je helemaal niets voor te doen want een spaarkaart of kortingscode vergeet ik zelf ook 9 van de 10 keer.

We letten bij de inkoop altijd op of je blij blijft als je weet hoe je jurkje gemaakt is. We letten dus op stofgebruik en hebben veel jurkjes die gemaakt zijn van 100% biologische katoen met een GOTS keurmerk. Ook de plek waar de jurkjes gemaakt worden is voor ons belangrijk. Geen kinderhandjes en geen oneerlijke toestanden in grote fabrieken.

Lieva betekent overigens n de stoere Finse taal zachtaardig en dat is de betekenis van de naam van onze eigen dochter. Om het eenvoudiger te maken om onze webshop op het grote internet te vinden hebben we de site gebouwd onder de naam kinderjurken.com. Maar onthoud je Lieva Jurkjes makkelijker of zelfs Lieve Jurkjes dan kun je ons ook daaronder vinden en dan met gewoon .nl erachter.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Kinderjurken.com gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren en om relevante advertenties te kunnen tonen. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Met deze anonieme informatie over het websitegebruik verbeteren we onze website. Meer informatie is beschikbaar in ons privacystatement. Manage cookies