Retourneren niet mogelijk ivm opheffing van webshop per 31/12
Disclaimer voor www.kinderjurken.com

adcomma (Kamer van Koophandel: 09165826), hierna te noemen Lieva Jurkjes, verleent je hierbij toegang tot www.kinderjurken.com ("de Website") en nodigt je uit het aangebodene te kopen.

Lieva Jurkjes behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan je mededelingen te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Lieva Jurkjes spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Lieva Jurkjes.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Lieva Jurkjes.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Lieva Jurkjes nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Lieva Jurkjes.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Lieva Jurkjes, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

Copyright 2020 Kinderjurken.com *by Lieva Jurkjes* - Powered by Lightspeed
Invoice Cash iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Maestro Klarna invoice Bank transfer
Kinderjurken.com gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren en om relevante advertenties te kunnen tonen. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Met deze anonieme informatie over het websitegebruik verbeteren we onze website. Meer informatie is beschikbaar in ons privacystatement. Manage cookies