Snelle levering, max 2 tot 3 werkdagen
Whatsapp 0601833745 bij vragen
Altijd ingepakt en cadeautje
Bij €50 GRATIS levering, tot €50,- maar €3,95 (in NL)

Cookiebeleid en Privacy Statement

Lieva Jurkjes respecteert je privacy als je op website komt. We zorgen ervoor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk is. Dit privacy statement geldt voor de website en alle activiteiten van Lieva Jurkjes en Kinderjurken.com. Als je gebruikmaakt van onze website dan ga je ook akkoord met ons privacy statement.

Lieva Jurkjes/Kinderjurken.com is eigendom van:

Adcomma
Forelgracht 21
6642ED Beuningen
info@kinderjurken.com

Hoe gebruiken we je gegevens?

Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben wij informatie van je nodig. Alleen informatie die van toepassing is om je te helpen gebruiken we. We verzamelen deze gegevens alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Dat doe je door de cookies te accepteren en/of onze voorwaarden te accepteren bij het afronden van de koop. 

Welke persoonsgegevens gebruiken we?
Als je een bestelling bij ons doet dan slaan we je gegevens op zodat we je bestelling kunnen leveren. Deze gegevens slaan we op op de servers van Lightspeed. Wij combineren deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Het gaat dus om informatie die direct of indirect naar jou als persoon is te herleiden. Daarvoor hoeft je naam niet bekend te zijn. Een klantnummer, woonplaats, postcode, cookie ID en financiële gegevens kunnen je ook naar een persoon leiden.
Wat slaan wij of leveranciers waar we mee samenwerken op?

• Naam, adres, woonplaats
• E-mailadres
● IP-adres van je computer, tablet of mobiele telefoon en cookie-ID’s
● De webpagina’s die je bekijkt en duur van je bezoek of sessie
● De browser die je gebruikt
● Waar je op onze site op klikt of welke advertenties je bekijkt
● Transactiegegevens
● Besteldatum
● Ordernummers en factuurnummers
● Aantal bestellingen, bedragen, artikelen, artikelnummers, etc
● Bezorgkosten
● Wat je bestelt 
● Je manier van betalen, je rekeningnummer en betaalgegevens
● Gegevens om je bestelling te volgen
● Kortingscodes die je hebt gebruikt
● Instructies oor de bezorging
• Door jou aan ons verstuurde berichten
● ‘Laatst bekeken’ artikelen
● Kortingscodes vanwege je verjaardag
● Reclamebanners met artikelen die je eerder hebt bekeken

Wil je dat deze gegevens verwijdert worden? Dan kun je contact met ons opnemen.

Hoe gaan we om met je gegevens bij onze nieuwsbrief?
Deze informatie is alleen voor personen die zich voor de nieuwsbrief hebben ingeschreven. Alle nieuwsbrieven worden verstuurd vanaf de servers van LaPosta. In dit systeem wordt alleen je e-mailadres en naam bewaard.Je krijgt alleen onze nieuwsbrief als je je hiervoor hebt ingeschreven. Bij iedere nieuwsbrief die verzonden wordt, kun je je eenvoudig weer uit schrijven. Uitschrijven kan ook met een e-mail naar ons. Dan halen we je gegevens handmatig uit het systeem. 

Hoe communiceren we naar je?
Stuur je een e-mail naar ons? Dan bewaren wij deze mail om het klantcontact zo goed mogelijk te laten verlopen. Soms vragen wij ook naar persoonlijke gegevens als die relevant zijn om antwoord te geven op je vraag. Die gegevens slaan we op onze server. Ze worden niet gedeeld met een derde partij zonder je toestemming.

Hoe gaan we om met cookies?
Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Wij gebruiken cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Maar cookies stellen ons ook in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics, waarbij we informatie bijhouden over hoe je de website gebruikt, om rapporten te maken over de activiteiten op onze website en andere diensten aan te bieden voor onze website en internetgebruik. Lees de privacyverklaring van Google om te weten wat zij met je gegevens doen die zij ontvangen met deze cookies. Bijna alle informatie die Google heeft is geanonimiseerd. Die informatie staat op servers van Google in de Verenigde Staten. Google zegt dat ze zich houden aan de Safe Harbor regels van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Ze bepalen het beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens in de USA.

Wil je cookies liever helemaal verwijderen van je site? Kijk op de tips van de consumentenbond.

Onze site werkt overigens volledig. Ook zonder cookies.

We gebruiken ook social media cookies
Op onze website gebruiken we ook Facebook, Google+, Twitter, etc. Zo kun je gemakkelijk content delen van onze website. Denk aan bijvoorbeeld de ‘Vind ik leuk- knop’ van Facebook. Dit doe je door gebruik te maken van cookies. Op de websites van de social media websites vind je informatie hierover en kun je het volgen hiervan uitschakelen. Let op het eventuele gebruik van Facebookpixels ed op onze website betekent niet dat we prive gegevens van u actief doorgeven aan deze partijen. Wij kunnen het volgen van zoekgedrag door deze partijen niet voor u uitzetten. U kunt dit wel uitzetten bij de partijen zelf.

Hoe gaan we met het delen van informatie aan derden?
We werken ook samen met andere, zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens via de websites van deze leveranciers. Onze privacyverklaring is daarop niet van toepassing. De gegevens die we doorgeven aan deze leveranciers worden alleen gebruikt voor het doel van de samenwerking met deze leveranciers en worden niet verder verspreid. 

De volgende partijen hebben toegang tot gebruikersgegevens van onze website:

  • Lieva Jurkjes / Kinderjurken.com
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Sendcloud
  • Beeketing
  • MonkeyData
  • DMWS
  • Shappz (my birthday mailer)
  • Adcrowd
  • Hostnet

Wij hebben met deze partijen een verwerkersovereenkomst afgesloten waarin we hebben vastgelegd hoe deze partijen met de gegevens om moeten gaan.

Alleen als we het wettelijk verplicht zijn verstrekken we gegevens aan politie of fiscale instanties. Bijvoorbeeld bij fraude-zaken.

Wil je weten wat wij van je weten?
Je kunt een verzoek indienen voor het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is doorgegeven. Stuur dan een mail naar info@kinderjurken.com.
Natuurlijk willen we daarbij misbruik voorkomen, we kunnen daarom vragen om je te identificeren. Gaat het om persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan een cookie? Dan ontvangen we graag een kopie van de cookie waar het over gaat. Je kunt deze vinden in de instellingen van je browser. 

Stoppen met verzamelen van je gegevens?
Je kunt altijd je toestemming voor het verzamelen van je gegevens intrekken. Stuur hiervoor een mail naar info@kinderjurken.com

Heb je klachten over ons privacybeleid?
Vind je dat we onzorgvuldig omgaan met de privacy van je persoonsgegevens? Laat het ons weten! Je kunt je klacht ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Heb je vragen?
We controleren regelmatig of we aan het privacybeleid voldoen. Heb je vragen over dit privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen via info@kinderjurken.com



Kinderjurken.com gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om relevante advertenties te kunnen tonen. Meer informatie is beschikbaar in ons privacystatement. Manage cookies
Snelle levering, max 2 tot 3 werkdagen
Whatsapp 0601833745 bij vragen
Altijd ingepakt en cadeautje
Bij €50 GRATIS levering, tot €50,- maar €3,95 (in NL)