Terug

Uitverkoop - ronde prijzen

Verzenden & retourneren

Verzenden in Nederland voor € 3,95 en > €50,- GRATIS
Bij een bestelling kun je kiezen uit levering op je eigen woonadres of kiezen voor een ander afleveradres. Op een postbusadres kunnen wij niet leveren. Wij leveren standaard via PostNL binnen 2 tot 3 werkdagen. Tijdens schoolvakanties kan dit langer duren. In dat geval melden we dat op de site bij je winkelmandje (voor afronden natuurlijk).
We vragen eenn  bijdrage in de verzendkosten omdat we altijd via Track & Trace verzenden. Zie hieronder de uitleg over track & trace.
Bestel je voor meer dan 50 euro dan is je verzending helemaal gratis.

Woon je ergens anders in Europa (Europa1)?
Verzendkosten zijn dan € 7,95. Bij een bestelling vanaf 100 euro is verzending ook hier gratis.
Woon je in de Europa2 zone?
Verzendkosten zijn dan € 12,50. Bij een bestelling vanaf 100 euro is verzending ook hier gratis. 

Track & Trace
Om te voorkomen dat pakjes niet aan komen of dat er fraude gepleegd wordt, worden al onze leveringen met een pakketcode via pakketpost verzonden. Zo heb jij als klant garanties dat je bestelling goed wordt afgeleverd en hebben wij garanties dat het pakket goed bij je wordt afgeleverd. Daarom vragen we een kleine bijdrage in de verzendkosten van € 3,95.

Ook handig om te weten

 • Door drukte bij Lieva of door problemen bij PostNL kan het gebeuren dat de genoemde levertijden niet gehaald worden. De bestelling zal dan zo snel mogelijk worden bezorgd. 
 • Na ontvangst van de bestelling, heb je de mogelijkheid de bestelde artikelen veertien dagen op zicht te hebben. Indien je de artikelen niet wilt houden, stuur je deze binnen veertien werkdagen, onbeschadigd, ongebruikt en met origineel label, via het bijgeleverde retourformulier retour naar Lieva. 
 • Ontvang je een beschadigd jurkje? Neem dan direct (binnen 4 dagen na bestelling) contact met ons op: [email protected] of whatsapp naar 0610833745.
 • Latere meldingen over beschadigingen proberen we natuurlijk goed op te lossen. We kunnen echter geen vergoeding/ terugstorting van het factuurbedrag garanderen.

 

Retourzenden


Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent over je bestelling.
Wil je toch een besteld artikel retour zenden? Dan kun je dit doen binnen veertien werkdagen na ontvangst. Dan gelden er wel een aantal regeltjes zodat jij maar ook wij niet voor ongewenste verrassingen komen te staan.

 • De artikelen moeten ongebruikt, onbeschadigd, in goede staat en voorzien zijn van het originele label. 
 • Je vult het bijgeleverde retourformulier in. 
 • Geef het retour te zenden jurkje, goed afgesloten en voorzien van voldoende postzegels of een pakketzegel, af bij een postkantoor of een DHL agentschap. Als je het pakket niet goed afsluit is de kans aanwezig dat de artikelen zoekraken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken van artikelen bij een retourzending.De portokosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. De kosten om iets opnieuw te verzenden (ruilen) nemen wij voor onze rekening.
 • Zodra wij de retourzending weer goed ontvangen, krijg je een bevestigingsemail van ontvangst. 
 • Wij storten dan het factuurbedrag zo snel mogelijk op je rekening, maar in elk geval binnen 14 dagen. 
 • Stuur je een hele bestelling terug? Dan ontvang je de verzendkosten retour. Kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening en worden niet terug betaald.
 • Voor buitenlandse klanten hebben we zowel het IBAN als BIC nummer nodig om het bedrag terug te kunnen storten.
 • Als er twijfel is over de staat van het artikel nemen wij contact met je op. 
Adres voor retourzenden:
Lieva Jurkjes
Forelgracht 21
6642ED BEUNINGEN
Nederland 


Ontvang je een jurkje dat beschadigd is, neem dan direct na ontvangst contact op met [email protected] Volgens onze voorwaarden moet je dit melden binnen vier dagen na ontvangst. Wij kunnen er dan voor zorgen dat je een nieuw artikel of een andere compensatie ontvangt. Zonder melding vooraf of bij een te late melding, nemen we een beschadigde retour niet in behandeling.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Kinderjurken.com 9,4 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback company
  Kinderjurken.com gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren en om relevante advertenties te kunnen tonen. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Met deze anonieme informatie over het websitegebruik verbeteren we onze website. Meer informatie is beschikbaar in ons privacystatement. Manage cookies