Verzenden in Nederland voor € 3,95 en > €50,- GRATIS
Bij een bestelling kun je kiezen uit levering op je eigen woonadres of kiezen voor een ander afleveradres. Op een postbusadres kunnen wij niet leveren. Wij leveren standaard via PostNL binnen 2 tot 3 werkdagen. Tijdens schoolvakanties kan dit langer duren. In dat geval melden we dat op de site bij je winkelmandje (voor afronden natuurlijk).
We vragen eenn  bijdrage in de verzendkosten omdat we altijd via Track & Trace verzenden. Zie hieronder de uitleg over track & trace.
Bestel je voor meer dan 50 euro dan is je verzending helemaal gratis.

Woon je ergens anders in Europa (Europa1)?
Verzendkosten zijn dan € 7,95. Bij een bestelling vanaf 100 euro is verzending ook hier gratis.
Woon je in de Europa2 zone?
Verzendkosten zijn dan € 12,50. Bij een bestelling vanaf 100 euro is verzending ook hier gratis. 

Track & Trace
Om te voorkomen dat pakjes niet aan komen of dat er fraude gepleegd wordt, worden al onze leveringen met een pakketcode via pakketpost verzonden. Zo heb jij als klant garanties dat je bestelling goed wordt afgeleverd en hebben wij garanties dat het pakket goed bij je wordt afgeleverd. Daarom vragen we een kleine bijdrage in de verzendkosten van € 3,95.

Ook handig om te weten

  • Door drukte bij Lieva of door problemen bij PostNL kan het gebeuren dat de genoemde levertijden niet gehaald worden. De bestelling zal dan zo snel mogelijk worden bezorgd. 

Retourzenden

Retourneren niet mogelijk ivm opheffing van webshop per 31/12

Copyright 2020 Kinderjurken.com *by Lieva Jurkjes* - Powered by Lightspeed
Invoice Cash iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Maestro Klarna invoice Bank transfer
Kinderjurken.com gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren en om relevante advertenties te kunnen tonen. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Met deze anonieme informatie over het websitegebruik verbeteren we onze website. Meer informatie is beschikbaar in ons privacystatement. Manage cookies